eBook Ramadan Pasmaçiu È eBook Tregime për kecin bardhosh eBook Ü Tregime për È manga books.co

eBook Ramadan Pasmaçiu È eBook Tregime për kecin bardhosh eBook Ü Tregime për  È manga books.co

❰BOOKS❯ ✯ Tregime për kecin bardhosh Author Ramadan Pasmaçiu – Manga-books.co Best Book Tregime për kecin bardhosh Author Ramadan Pasmaçiu This is very good and becomes the main topic to read the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the booBest Book Tregime për kecin bardhosh Author Ramadan Pasmaçiu This is very good and becomes the main topic to read the readers.

tregime pdf për download kecin epub bardhosh book Tregime për book Tregime për kecin bardhosh MOBIAre very takjup and always take inspiration from the contents of the book Tregime për kecin bardhosh essay by Ramadan Pasmaç.


Are very takjup and always take inspiration from the contents of the book Tregime për kecin bardhosh essay by Ramadan Pasmaç.

eBook Ramadan Pasmaçiu È eBook Tregime për kecin bardhosh eBook Ü Tregime për  È manga books.co

eBook Ramadan Pasmaçiu È eBook Tregime për kecin bardhosh eBook Ü Tregime për È manga books.co Pasmaçiu lindi në Berat dhe shtatëvjeçaren e kreu në Shkollën e Tregut të vendlindjes Në dhjetor 1955 mbaroi Teknikumin e Naftës në Kuçovë Në shtator 1957 me rekomandim të Lidhjes së Shkrimtarëve e Artistëve të Shipërisë për prirje të veçanta letrare u dërgua në degën e Gjuhës e të Letërsisë Shipe të Fakultetit Histori – FilologjiPas diplomimit u emërua drejtor i shkollës së Shëngjergjit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *